Lån penge uden ansøgning og samtykke til SKAT

Hvis du skal låne penge, kan det gøres uden samtykke til SKAT. Det gør du, ved at ansøge med NemID, hos en af vores partnere, og så lade være med at klikke på fluebenet hvor du giver samtykke. Din ansøgning vil stadig blive sendt afsted – bare uden samtykke. Så overvejer du at låne penge så er du kommet til det rigtige sted. Her hos Cory har vi samarbejde med følgende banker, så se om ikke nogle af dem er noget for dig.

Når du låner penge skal du tænke på ÅOP og rente. Det er ofte dyrt at låne penge online, så tænk dig godt om inden du gør det. Der kan være mange skjulte gebyrer hvis du ikke betaler til tiden. Her er et billede af et akvarie med fisk i. De har penge i munden, og de har ikke ansøgt om det!

akvarie med pengefisk uden sikkerhed
Akvarie med fisk som svømmer rundt med penge i munden. De er alle uden sikkerhed.

Når du låner penge online, så bliver der lavet en kreditvurdering af din økonomi. Ønsker du ikke dette, så kan du selv vælge at indsende dokumentation om dine økonomiske forhold. Du kan godt tage et lån uden dokumentation hos vores partnere. Blandt andet tilbyder Turbolån lån uden sikkerhed og dokumentation.

lån penge uden ansøgning
En torsk med penge i munden.. Den har lånt penge uden ansøgning.

Lån penge uden ansøgning

Hvis du har brug for hurtige penge, så skal du klikke på en af vores partnere. Mange af dem kræver ingen ansøgning, da du blot sender dine oplysninger automatisk via NemID. På den måde kan du “ansøge” indenfor få sekunder uden at skrive et eneste ord. Det er nemlig lån uden ansøgning at du får de hurtigste penge, og hvis det er det du leder efter – så er det bare igang.

Hurtigt lån uden sikkerhed

Hvis du er klar til at låne penge, og det bare skal gå stærkt, så er du kommet til det rigtige sted. Alle vores låneudbydere kan lave hurtige lån uden sikkerhed. Det tager under 5 minutter at låne penge og du får dem udbetalt indenfor 1 time. Det er både hvis du tager et lån uden sikkerhed eller et lån uden skatteoplysninger.

Ingen dokumentation til SKAT

Du har måske gæld til SKAT og ønsker ikke at de skal have fingre i de penge du låner. Derfor skal du tage et lån uden dokumentation til SKAT via vores partnere. Det er vigtigt, at du søger flere af vores lån på én gang så du er sikker på at få godkendt minimum én af dine ansøgninger. På den måde er du sikret et lån selvom du ikke ønsker at fremsende dokumentation for din sikkerhed af lånet. Der er mange muligheder for at låne penge selvom du nægter at fremsende dit samtykke, så det er vigtigt at du ikke giver op. Har du nogensinde problemer med at låne penge kan du skrive til os på e-mail info@cory.dk hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kan man låne trods RKI?

Ja, selvom du står i Experians RKI register for dårlige betalere kan du godt låne. Det kommer an på låneudbyderen som laver en individuel kreditvurdering af din økonomi. Nogengange skal du stille sikkerhed for dit lån, og andre gange kan du låne uden at stille sikkerhed eller sætte pant.

Hvordan ansøger man uden en ansøgning?

Det gør du super nemt og smart via dit NemID. På den måde skal du hverken tænke over at stave rigtigt, se præsentabel ud eller fremvise et CV. Du klikker bare med din mus, og vupti! Nemt som en fisk, så er det klaret.

Kan fiske svømme i havet?

Ja, fisk kan godt svømme i havet. Men kun når de har lånt penge. Hvis de ikke låner penge, kan de ikke holde sig ovenvande. Haha, sjovt – ikke?