Lån trods RKI uden kautionist? Nej – kun med kautionist

Søger du et lån trods rki uden kautionist kan du godt være træt af at lede. Det er nemlig et lån som er rigtig svært at finde, og nok også derfor at du er landet på denne side. Vi er kede af at fortælle dig det, men der findes faktisk kun to steder i Danmark hvor disse lån er lovlige. En af dem er Tando og den anden er LendingWire. Fælles for begge låneudbydere er, at du skal bruge en kautionist for at kunne låne pengene, så din søgning er desværre ikke mulig.

Bedste låneudbydere

Denne type lån er enormt svære at finde og er ikke særlig kloge at tage. Er du registreret i RKI er det nemlig ikke en god idé at du bliver ved med at låne penge. Har du absolut brug for pengene, så prøv en af vores partnere. Det er ligemeget hvilket beløb du gerne vil låne. Det kan være alt fra 5.000 kroner til at låne 25.000 trods RKI – det er kun din fantasi som sætter grænser – eller dit forbrug. Men det er enormt dumt at låne penge hvis du er i RKI og ikke har en kautionist. Men hvis du alligevel har lyst, så prøv en af disse.

Vi garanterer ikke, at dit lån vil blive godkendt – men du kan altid forsøge med en ansøgning. Derudover skal du vide, at vi tjener penge hver gang du tager et lån hos en af vores partnere.

Lån penge trods kontanthjælp

Det er meget sjældent at du vil få godkendt et lån i banken hvis du er på kontanthjælp. Derfor er det godt, at du hos vores partnere kan tage et lån trods kontanthjælp. Det er dyrere at tage kviklån end i din egen bank. Faktisk er det direkte dumt at tage et lån hvis du er i RKI og du vil være tåbeligt hvis du går igennem men sådan en ansøgning. Hvis du virkelig har brug for kontanterne så er det din eneste mulighed. Ønsker du alligevel at låne trods RKI, skal du sende minimum tre ansøgninger. Så er der størst chance for at få godkendt dit lån. Hos disse partnere skal du skrive en ansøgning for at få godkendt dit lån, og hvis du ønsker at finde lån uden ansøgning skal du kigge på vores anden side.

SMS & Mobile lån trods RKI

Det smarte ved de hurtige lån i 2022 er, at du kan låne direkte på din mobiltelefon. Du sender blot en SMS, og så er lånet optaget. Så vil du ansøge om et RKI lån alligevel kan du via vores topliste få kontanterne direkte ind på din konto. Ansøger du om et lån trods rki uden kautionist eller kontanthjælp får du svar i løbet af en time. Det betyder, at du fra du har ansøgt kan have pengene på din konto indenfor få timer. Hvis du er heldig kan du både låne i weekender, på helligdage og aftener da mange af vores partnere har åbent 24/7 i 365 dage om året.

Er RKI registrering er ingen hindring?

Din bank har sikkert fortalt dig, at det er en hindring at være i RKI for at få optaget et lån. Det er helt sikkert rigtigt hos de store banker. Men finder du en kautionist, så kan du faktisk godt optage et lån alligevel. Du får lavet en individuel kreditvurdering af din økonomi, og hvis den kan bære at du kan låne penge – så får du lov til det. Du skal bare huske, at det er meget dyrt at optage kviklån. Renterne er skyhøje, og gebyrene kan være uretfærdige hvis du ikke får betalt dine afdrag i tide.

Lån trods rki uden kautionist fisk
En fisk som spiser en pengeseddel trods at der står RKI på den

Nyheder: Kautionist lån trods RKI i 2024

Til slut vil vi fortælle omkring de nyeste tiltag for kviklån trods RKI. Folketinget ønsker at lave ændringer til kviklåns-branchen, og derfor er der mere tilsyn. Det betyder, at det kan være mere svært for dig at låne penge hvis du er registreret i RKI. Vi anbefaler, at du ansøger mere end tre partnere for at få godkendt dit lån. Vores søsterside Tempest har skrevet om den nye lovgivning her. Du skal kun låne hvis din økonomi kan bære det. Vi anbefaler at du har en månedlig indtægt før du låner penge. Altid sikre dig, at du kan betale dine afdrag.

Scroll to Top